utorok 6. októbra 2015

Pekný stred týždňa všetkým! Kedže som do tohto blogu chcela opäť vniesť niečo "svoje", urobila som pár koláži jesenných lookov, ktoré sa blízko dotýkajú môjho štýlu. Niektoré kúsky sú totožné s tými, ktoré často nosím, iné som našla veľmi podobné. But, first:
Nice middle of the week! I want bring to this blog something more "me" so I made a couple collage autumn looks that  closely touch my style . Some of the pieces are the same as those which I wear very often, others I found very similar. But first :




 V týchto dňoch rada nosím čierno biely pásikavý crop top, ktorý som objavila nedávno v H&M (a s jeho kúpou som dlho váhala, dokonca som si ho doma skúšala snáď stý krát a váhala, nakoniec som z domu vyšla aj s cenovkou - najväčší trapas :D), cenovku som večer doma strhla a povedala si, už nikdy váhať nebudem. Radšej ako sa strápňovať:/. Tento dlhorukávový top viac sa hodí na jesenné počasie ako táto bezrukávová verzia.
Medzičlánok medzi topom a koženou bundou v chladnejších dňoch zvykne byť pre mňa kardigan alebo vesta. Skvelé kardigady objavujem v H&M, Tally Weijl, Lindexe a F&F. S kúpou svetrov cez Ebay váham, dvakrát sa mi nepošťastilo  raz s plavkami, ktoré boli otrasné a raz so šatami, ktoré boli aj napriek meraniam menšie, ako som očakávala).
Koženú bundu (koženku) som objavila v Tally weijl asi pred 4 rokmi (ak mi pamäť slúži dobre, stála 20 eur), a až teraz na nej pozorujem malé známky nosenia. A to ju nosím na jar, cez letné chladnejšie večery a na jeseň takmer každý deň do školy. Je nesmrteľná.  Všimla som si, že sa moemntálne v online store Tally Weijl dajú objaviť podobné kúsky v podobnej cene.
Šály nakupujem v Tescu (kolekcia F&F), v New Yorkeri a zbožňované šály z H&M (všimla som si, že aj teraz majú v kolekcii úžasné vzore a farby).
Jesenné topánky zvyknem mať z Deichmanu a CCC.
Super stredne dlhé sukne som nedávno objavila v H&M, čiže k sivej púzdrovej čoskoro pribudne aj čierna. Stačí si hodiť navrhc nejaký crop top, prehodiť koženku a šál a super look je na svete. Čo mi momentálne veľmi chýba v šatníku sú nadkolienky, či už v burgundy farbe alebo klasické čierne a sivé. Veľmi by sa hodili k áčkovým sukniam teraz na jeseň a na zimu.
Zelenú parkuňa bundu s koženými rukávmi som kúpila minulý rok v Crop towne (stála okolo 40 eur) a mám ju druhú sezónu. Je fakt super, dokážem s ňou vytvoriť športovo elegantný outfit na každý deň.
 Kedže nosím silné dioptrické okuliare, retro rám je mojím poznávacím znamením :). Občas ich vymením za šošovky a slnečné okuliare (hlavne v lete keď je pre mňa nemožné nosiť klobúky a dioptrické okuliare). Tie slnečné zvyknem kupovať na Ebayi, kedže je pre mňa nepravdepodobné, že by tie moje vydržali dlhšie ako mesiac. Som občas roztržitá a nepozorná :D.
Musím sa priznať Coverse tenisky nemám, kúpila som si fejkovú verziu z New Yorkeru už dávnejšie a nosím ich von so psom. Nesúďte ma! :D Najviac si však pochvaľujem Nike Kaishi ruh shoes, sú skvelé na beh, dlhé prechádzky aj túry.

I these days I really like to wear a black and white striped crop top from H&M with long sleeves, which is better suited for autumn weather as this version of sleeveless. 
On top I usually wear sweater or vest and the last layer is leather jacket. This leather jacket I found in the Tally Weijl about 4 years ago (if my memory serves well, worth € 20) and until now (some scratches on sleeves) was flawless.I can wear it in spring, in cold summer evenins and in fall almost every day. It is immortal. I noticed, there are a few similar jacket in online store in similar price as was my jacket. Check it out! 
I usually  shopping scarves in Tesco (F&F collection), New Yorker and H&M (I noticed there are a very nice big colorful scarves in online store right now). 
Autumn shoes I tend to have from Deichman and CCC. 
Amazing medium length skirts, I recently dicovered in H&M. I own great grey medium lenght skirt, so I planned to buy a black one too.  
What I currently missing from the closet are stockings. I adore a burgundy one or black, grey one.
They would be great with my A skirts and black coats.
. Green "parka" ( or jacket/coat), I bought last year in Crop Town (it was  around 40 euros) and I have it second fall season.This jacket is flawless :) 
Since I wear glasses, retro frame is my nuber one. Sometimes I buy eye contact lenses and pair of colorgul sunglasses. I usually get great pair of sunglasses on eBay, because I am horrible inattentive persone and I usually broke some pair. 
I must shamely admit that I do not own a pair of Con vers sneakers, I bought fake version of it in the New Yorker and I usually wear it around the house or on walk with my dog. Do not judge me! :D
 I am really in love with my Nike Kaisi Print run shoes, which is amazing to long walkings and workouts in gym.
(Links on clothes are up below)

Look no.1

Look no.2


Look no.3

Look no.4





Look no.5

Look no. 6



Gym look


Pekný deň, Patricia

Do not forget this! :)


Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára