štvrtok 1. októbra 2015


Oh, Friday. Bestday. Konečne piatok. Aký ste mali týždeň? Keď odrátam hodinové vŕtanie zubu u zubára a kopu nudných prednášok (uffff), tak celkom by to šlo :) Počasie sa umúdrilo, čaká nás zopár pekných jesenných slnečných dní. Hodlám si dnešný deň vychutnať krásy prírody a vypadnúť z mesta. Čo máte v pláne vy? :)
Tentoraz vám prinášam zopár položiek môjho jesenného wish listu z oblasti módy a krásy. Ide o kúsky, ktoré by pekne doplnili môj nielen jesenný šatník, ale aj kozmetickú skrinku :)



1. Bath bomb

Neustále ich ospevujem, no doma nemám ani jednu. Dúfam však tentoraz, že sa môj wish splní :)

Sex Bomb

2. Vlnený klobúk

Nebudem sa opakovať, štýlovú klobúk je must have na jeseň :) Minimálne mi nebude zima na hlavu :D

Lindex:
F&F:

3. Šál/Šálodeka/Pončo

Pončo H&M:
Iné:

4. Čierna púzdrová sukňa

Po kúpení sivej pencil skirt, by som ani sekundu neváhala nad čiernou. Ta sivá sa nosí úžasne. Akna seba nahodím crop top, sivú pencil skirt, nejaké čierne jesenné čižmičky a na to prehodím koženú bundu, jesennú look ako stvorený!

H&M: 


5. Podstrihnúť si vlasy

So zmenou ročného obdobia, som začala uvažovať aj o zmene svojho účesu. Na jeseň alebo na jar si zvyknem dať vlasy podstrihnúť o tých 5/6 cm, ale o takomto skrátení som predtým nikdy neuvažovala. Long bob je teraz veľkým jesenným trendom, tak prečo nie? :) Ak sa k tomu napokon odhodlám, pridám zopár fotiek :)
Long blunt wavy textured bob with Balayage highlights and lowlights. Those waves.: Honey blonde Balayage with messy curls on a long bob I did on my client today using Wela:

6. Slip on

Tenisky T200R: Tenisky ME01BE:
Kde môžte nájsť skvelé slip on tenisky:

7. Biele/Čierne ripped jeans


Image 4 of ASOS PETITE Ridley Skinny Ankle Grazer In Clean Black With Ripped Kneesjohannaeo_outfits31.jpg 606×1,500 pixels:
Kde kúpiť:

8.Čierne pump ups

Plesová sezóna sa blíži :D


http://www2.hm.com/sk_sk/productpage.0299502001.html

9.Nadkolienky

Dodajú každému otfitu sexi šmrc!:)
Kde kúpiť:

http://it.calzedonia.com/thumbnail/donna/calze-e-collant/autoreggenti/pc/50449/c/50494/50500.uts

10. Coctail/party dress

Keďže jeseň zvykne byť spojená s rôznymi párty, imatrikuláciami, maturitnými plesmi, epkné a dobre sediace koktejlky by vám nemali určite chýbať. Nikdy neviete na akej spoločenskej udalosti sa budete musieť zajtra objaviť.
 A preto už celé dni prezerám zahraničné stránky s rôznymi "coctail dresses" a snažím sa rozhodnúť. Vybrala som týchto naj šesť, tak dajte vedieť aké by ste si vybrali vy :)





A na záver zopár môdnych citátov, ktoré majú niečo do seba :)





Soon - Fall fashion editorial


Have a nice day
xoxo, Patricia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára