utorok 29. septembra 2015


Ahojte!

Vlaky zadara. Sladký študentský život. Ak je pred vami voľný víkend, ani sekundu neváhajte, urobte si rezne v trojobale a vyberte sa kamkoľvek. Slovensko je bohaté na kopu romantických miest, hradov, zámkov, jazier, jaskýň a podobne. Na sumarizáciu nášho bucket listu - čo navštíviť a pekné vidieť na Slovensku si môžme vyškrnúť Štrbské pleso. Tentoraz sme so vlakom so sebou zobrali nášho bojazlivca - ródezského ridgebacka. Na dvere vlaku pozeral ako na dvere do Narnie, a bál sa tak, že som cítila jeho klepanie na meter od seba. Nakoniec musel na ruky, aby prekonal tú ťažkú vzialenosť (priestor pred vlakom a priestor chodby vlaku) :D. Nie je jednoduché vláčiť na rukách psa, ktorý váži asi 40 kíl. Chvíľu mu trvalo kým pochopil, že na sedadle sedieť nemôže, i keď má kúpený lístok :D. Výlet na Štrbské pleso odporúčam hlavne v peknom jasnom počasí, hlavne v tomto jesennom čase, keď už bola riadna kosa - okolo deviatich stupňov. Vytiahli sme teplé bundy a zohriali sa ovocným čajom :)

(Ceny: langoš so syrom a cesnakom - 1,80€; ovocný čaj - niečo okolo eura, veľké pivo - cca 1,30 - 1,50€, malý kamienok ako suvenír pre štastie - 1€)

Kde všade sme na SVK sme boli(spolu) / Nápady na výlety

Hrebienok
Štrbské pleso
Slanecký hrad
Turniansky hrad
Ochtinská aragonitová jaskyňa
kaštiel Betliar
Silická ľadnica (jaskyňa)
Ranč Paradise Martin
Sivec
Palcmanská maša
Slovenský geografický stred Európy
Šachta Ondrej a štôlňa Bartolomej
Hrušovské rybníky
Zvolenská priehrada
Zemplínska šírava

Kde ste boli vy? Napíšte do komentára zopár tipov, aké pekné miesta ste na tom našom Slovensku navšívili :)

Čo nosím

Bunda: Crop town
Botasky: Rooftop ( Nike Kaishi)
Rifle: sekáč
Crop top: H&M
Okuliare: Effect
Kabelka: nejaký čínský obchod (je od babky:D)
Slnečné okuliare: eBay
Rody nerozumie, že nie je človek :D:D
With my love :)

Baf

Náš Rody dnes osvlauje svoje 4té narodeniny! Je to ten najúžasnejší pes na svete, je náš strážca, kamarát a veľký parťák! :) Happy birthday to you RODY! :-* 

My style






Thanks for amazing trip!:)

xoxo, Patricia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára