sobota 26. septembra 2015



Čaute! 
V posledných upršaných dňoch som vymenila čerstvý vzduch za spotený pach v posilke :D. Uvedomila som si, že v nasledujúcom jesennom období bude náročnejšie do svojho tréningu zapojiť kardio, keď už nie je také jednoduché schmatnúť bicykel a cajklovať na slniečku. 
(Prinášam zopár fotiek z mojej poslednej ( asi 2 mesačnej športovej aktivity)
Zdroj: Patricia.h
 
Behu vonku by som sa nerada vzdala, tak už začínam premýšľať na faceliftom môjho šatníka, kde by mohli postupne do športovej sekcie pribudnúť nejaké tie termopožky a nepremokavá bunda. Pri skúmaní kde čo kúpiť, H&M(ko)opäť raz ‎ nesklamalo:). Nezabudnite sledovať letáky Lidl alebo taktiež Tchibo, kde sa veľakrát dajú nájsť štýlové športové kúsky za vynikajúce ceny:)

Outfit

Where to buy:

Zimné bežecké legíny


Doplnky

Where to buy:

Victoria´s secret legíny:

Taktiež uvažujem nad zmenou tréningu. Budem sa snažiť cvičiť dve partie tela v jednotlivé dni a zvyšok tréningu (cca 45 minút) venovať poriadnemu kardiu.
Zdroj: Patricia.h
 
Potešil by ma príchod teplého babieho leta, kedy by rýchla chôdza v lese mala svoje čaro :) 
Včera som to doma za zapršaným oknom nevydržala a aj napriek dažďu som vybehla von :) nebolo to až také strašné, ale tá nepremokavá bunda by sa veľmi zišla. No a šošovky taktiež, kvôli kvapkám vody na sklíčkach okuliarov som skoro nabúrala :D

 
Zdroj: Patricia.h
Zdroj: Patricia.h
 
Ak vonku zúri hnusné počasie, zacvičím si doma:

Zdroj: Patricia.h
 
Super videá na posilňovanie zadku:
Do svojho jedálnička sa v poslednom čase snažím zaradiť poriadnu dávku ovocia, nakoľko ma skolila črevná viróza a neskôr nádcha, príjem vitamínov je pre mňa veľmi dôležitý. 
Zdroj: Patricia.h

Smoothie sú hotová vitamínová bomba.
Článok o smoothie nájdete tu:

 Banana + kiwi + apple + frozen strawberries smoothie

Zdroj: Patricia.h

 
2 banány
2 kiwi
2 jablká
Mango (neskôr sme ho vyradili pre nedostatok priestoru v mixéri:D) - smoothie s mangom: mango, kiwi, ananás, mlieko napríklad :)
hrsť mrazených malín
trochu smotany
asi 2dcl mlieka

Green smoothie

Zdroj: Patricia.h

Baby špenát ( pár lístkov)
1 banán
1 kiwi
mlieko

Banana + peach smoothie

Zdroj: Patricia.h

1 broskyňa
1 banán
mlieko (podľa chuti)
cukor


 Odporúčam si stiahnuť výbornú aplikáciu Pumpup. Prostredníctvom tejto appky pridávate fotky, recepty, nápady, zaznamenávate si svoje aktivity/tréningy, prezeráte fotky iných a komentujete :)
Android:
Iphone:

Moje pumpup: Patricia27
P.S: nie som fitness tréner ani žiadny špecialista. Fitness robím vrámci svojho voľného času, pre zábavu a zdravý životný štýl :)

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára