piatok 11. augusta 2017



A je tu konečne piatok! A s ním aj 35 stupňové teplo! Jeeej!
Keďže som zas raz po dlhšom čase rozbehla svoj blog, môj instagram a mobil prekypujú fotkami z leta, ktoré konečne môžem niekde využiť. Pred asi dvomi mesiacmi sme si urobili malý výlet na Spišský hrad a musím povedať, bolo to neskutočné! Je úžasné, že naša krajina sa môže pýšiť takýmto skvostom:) Nebolo ťažké zavrieť na chvíľu oči a vžiť sa do role Cersei (alebo Deanerys) z Game of Thrones ;)

Viete kde kúpiť najlepšie džínsy, ktoré vám podnú ako uliate? - Stradivarius (Kúpite tu a tu). Sú úzke na konci, elastické a neskutočne pohodlné. Keďže pred pár mesiacmi v Košiciach otvorili Bershku, Stradivarius a Pull&Bear, bude ich nosiť polka Košíc, nedajte sa odradiť. Kúpte si k nim zaujímave topy, ktoré sa budú s jednoduchými džínsami skvelo dopĺňať (napríklad tento alebo tento). 


 
It´s Friday and also hot weather! Yay!
Since I start writing new posts on my blog again, my instagram profile and mobile photo library has been  filled with so many photos from summer, there is a big opportunity to use these pictures. Two months ago we made a trip to Spiš´s castle and I must say it was incredible! It wasn´t hard to close eyes and  imagine myself as a Cercei or Deanerys from Game of Thrones. (don´t blame me).
Do you need to buy a best fitted jeans? - Stradivarius. You should buy interesting top like this or this.

  And do not forget:

"A Lannister always pays his debts"


 Top: Zara
Jeans: Stradivarious
Bag: F&F
Shoes: Converse

Kde kúpiť podobný top/Similar top here:
Norstrom
ASOS
Alieexpress

 A ak chcete do tohto looku vniesť trochu viac "leta", tu sú nejaké nápady: 
If you want to wear more "summerish" look, here are some ideas:




Have a nice day

xoxo, Patrisa.h

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára