streda 2. septembra 2015

Keďže je dovolenková sezóna vrcholí, rozhodla som sa upriamiť pozornosť na nevyhnutnosti, ktoré by mal mať pri sebe (v lietadle) každý správny traveler. 

 Tu je top desať nevyhnutností pri lete lietadlom:
Here is TOP 10 TRAVEL MUST HAVES:


1. Šál

Vždy si prineste so sebou šál. Aj cez leto. Jemný ľahký šál vás udrží v teple v silno klimatizovaných termináloch a na palube lietadla. Dostatočne veľký šál môžte použiť na prikrytie sa počas letu ako deku. Polyesterové deky na palube nie sú vôbec dobrý nápad a šál je vlastne super módny doplnok.
Kde kúpiť:
HM:
Forever 21:
Nordstrom:
ASOS:

1. Always bring a scarf for your flight


Even during summertime a thin silk or cotton scarf keeps you warm if the air-conditioning .Get a large enough scarf, wrap or pashmina so you can use it as a mini blanket during the flights. The polyester blankets on board are not the nicest ones, and by bringing a scarf you’ll get a fashion accessory and a blanket in one.
Where to buy cute one:
Forever 21
Nordstrom
ASOS

2. Termálna minerálna voda

 Vzduch v kabíne lietadla je často veľmi suchý a preto je potrebné pleť osviežiť.termálna minerálna voda osvieži, suchej pokožke vráti lesk a obnoví make up. Čo viac dodať. 

Kde kúpiť:

2. Thermal mineral water


Airplane-cabin air can be dry, which can parch your skin and leave you feeling grimy and fatigued. Refresh your face in-flight with mineral facial water.
Where to buy:

3. Antibakteriálny gél

Antibakteriálny gél je skvelá cesta ak si chcete udržať ruky čisté a nemáte prístup k mydlu, vode alebo ak len potrebujete a chcete aby vašu ruky pekne voňali.
Kde kúpiť:

3.Antibacterial gel

Hand sanitizers are a great way to stay clean if you have no access to soap and water or just want your hands to smell nice! 

4. Maska na oči

Sleep mask je no.1 pre cestovateľov ktorí potrebujú stlmiť prudké svetlo a pokúsiť sa zaspať. Alebo ak sa jednoducho nechcete rozprávať so svojími spolusediacimi:D
Kde kúpiť:

4. Sleep eye mask

Sleep mask is a must for flyers who want to block out light and try to asleep. Or you just don´t want talk with your plane neighbours :D.
Where to buy:

5. Pomáda

Je pre vašu pleť veľmi jednoduché aby sa vysušila počas letu, takže ju udržujte hydratovanú a nezabudnite tieto zázraky.



Kde kúpiť:

5. Lipbalm

 It's so easy for your skin to get dry while in the airplane, so stay moisturized and don't forget these miracles.

6.Kniha/Časopis

Každý predsa vie, že sa musí dostaviť na letisko dve hodiny pred samotným odletom lietadla. Tak prečo si tento čas neskrátiť dobrou knihou alebo módnym časopisom. Veď na pláži si ju dočítate :)

6. Book/magazines


Everyone knows that you have to be at the airport (check in) almost two hours to the flight departure. So let´s enjoy this time reading some good books or fashion magazines. You know that you can finish last pages on the beach :)


7.Klobúk

Klasický klobúk je must have každého letu. Na rozsiahlej ploche pri lietadle vždy veľmi fúka a taktiež prudko svieti slnko. Okrem toho je to štýlový doplnok.
Aj celebrity s obľubou nosia klobúky na letiskách:

Kde kúpiť:

7. Hat

Classic hat is a must have for each flight. On big areas near the aircraft is always very windy and also sun is shining. And you know - it is a stylish accessory .


7.Slnečné okuliare



7. Sunglasses


8.Kvapky do očí

Na osvieženie suchých očí počas letu.
Kde kúpiť:

8. Eye drops

Eye drops soothe and lubricate the eye alleviate discomfort and irritation.

9.Žuvačky

Žuvačka zmierňuje tlak v ušiach,s krorým sa stretávame pri lietaní a môže eliminovať poletovýjedlový dych a vzpruží vás po zdriemnutí si. Skúste to :)
Svieži dych je základ!

9.Chewing gum

A  piece of chewing gum can relieve pressure in your ears, eliminate post-airplane-meal breath, and refresh you after a nap in the plane. Try it!

10. Tablet/Mobil

Skráti vám čas počas dlhého letu, zahráte si na ňom hry, vyskúšate nové aplikácie, prečítate dobrú knihu. Alebo si urobíte pekné fotky ešte na letisku:)

10.Tablet/Mobile phone

The long flight doesn´t seems so long if you have a tablet. You can play games, use interestings apps or read a good book. Or you can take cute pictures at the airport:)



Have a nice flight!
xoxo, Patricia

Soon...
What is in my beach bag?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára