štvrtok 13. augusta 2015

Čaute! Dnešný článok resp. mini recenziu by som venovala minerálnym termálnym vodám na tvár. Skvelý spoločník do kabelky, pleť osvieži najmä v týchto tropických dňoch. 



Funkcie:
1. Schladí: ak je možné skladujte minerálnu vodu v chladničke. Tak docielite úplne schladenie a osvieženie pleti.
2. Osvieži
3. Fixácia make upu: použijte na záver líčenia
4. Obnova make upu: počas dňa stačí vytiahnuť z kabelky a nastriekať na make up. Make up sa vzpruží a pleť ostane vyživená.
4. Má upokojujúce účinky, bojuje proti pôsobeniu voľných radikálov, a tým aj proti starnutiu

Aplikácia:
Ak potrebuje mejkap okamžitú vzpruhu, stačí nastriekať na tvár termálnu vodu, pár sekúnd počkať a opäť odsať papierovým obrúskom. Nezabudnite zavrieť oči! :)

Rozhodla som sa pre kúpu minerálnej vody z rady Vichy (150ml). Dôvod bola posledná minerálna voda v lekárni :)(zdá sa, že idú ako teplé rožky). Jej cena sa pohybuje od 5 do 9 eur. Ja som ju presne kúpila za 4,74. Vraj nejaká zľava ;) No nekúp to!. Doteraz som nemala možnosť vyskúšať žiadnu inú. Musím ale povedať, že je to taký malý zázrak v týchto horúcich dňoch.  Takéto vody v spreji sa predávajú aj v cestovnom mini balení do kabelky. 

 Zdroj: Patricia.h
 Kde kúpite?
http://www.pilulka24.sk/vichy-eau-thermale-termalna-voda-v-spreji-150-ml
http://www.najnakup.sk/Porovnaj_telove-vody_VICHY-EAU-Thermale-termalna-voda-v-spreji-150-ML_864222.html

http://www.vichy.sk/hydratants/TERM%C3%81LNA-VODA-V-SPREJI- TERM%C3%81LNA-VODA/p6871.aspx
                        http://www.vichyusa.com/thermal-spa-water-150g-3337871308612.html

                                                                 xoxo, Patricia

Hey guys! Today's article is about thermal mineral waters on the face. Great miracle to your purse, thermal water can refresh your skin refreshing in these tropical days.

Features:
1. if it is possible, store your mineral water in the refrigerator. You can completely cool down the water and it is better for refreshing the skin.
2. Refreshing
3. Fixation of makeup
4. Renewal of makeup: during the day, just sprayed on make up. 
4 is soothing, combating free radicals, and thus anti-aging

Extremely soothing and infused with antioxidants, Vichy Thermal Spa Water is a natural solution for boosting skin quality and health. A unique combination of 15 rare minerals gives Vichy Thermal Spa Water its remarkable ability to fortify & protect the skin from environmental aggressors.

How to use:
After spraying, leave it to work for a few moments then gently dry. During the day, it immediately soothes and refreshes. Use morning and night to complete your cleansing routine.

I decided to buy mineral water from Vichy(150 ml). It was the last mineral water at the pharmacy:) Its price ranges from 5 to 9 euros. I just bought it for 4.74. Supposedly some discount;) Great! :)So far I have not had the opportunity to try any other. But I must say that it's such a small miracle in these hot days. You can also mini mini packaging of mineral water, for example from Avene.


xoxo, Patricia

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára